Over Hamin


Stichting HAMIN geeft Hulp Aan Mensen In Nood. Dat wil zeggen dat hulp geboden wordt aan de allerarmsten en meest kwetsbare en verworpen mensen in de samenleving in arme landen. HAMIN wil de mensen helpen in alle aspecten van hun “zijn”, lichamelijk, emotioneel, verstandelijk maar ook geestelijk. Geestelijk wil zeggen dat alle mensen het recht hebben om minimaal één maal echt te horen en zien wat de liefde van Jezus inhoudt. Kortom, het gaat om de totale mens.
We begonnen met een werk in Thailand en werken op dit moment ook in Liberia. Het werk in Thailand is Siam Care Thailand, een NGO opgezet en geleid door Adrienne Blomberg. Op dit moment leidt Adrienne een nieuw werk in Liberia.
Wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor zijn uw giften vanuit Nederland belasting aftrekbaar.

HAMIN Jaarverslag 2022

Stichting HAMIN zet zich in fonds werving voor projecten in Thailand en Liberia. In Thailand verzorgt Siam Care met het Child Care en Family Care project hulp. Hiermee komt uw geld direct bij het kind of family terecht. In Liberia zorgen Winston en Adrienne Sarwahpue-Blomberg dat uw gift hulp bidet in de ravage ten gevolge van de ziekte Ebola