HAMIN bestuur bestaat uit 5 leden die allen op vrijwillige basis meewerken: 

Voorzitter: Gijsbert van Kampen heeft in de afgelopen 20 jaar, de bestuurs- en managementervaring opgedaan in het bedrijfsleven, gedeeld met bestuursfuncties in organisaties die staat voor het uitdragen van ‘het goede nieuws’ en die er zijn ter ondersteuning van de allerarmste onder ons. Hij heeft 18 jaar een gemeente gediend in diverse leidinggevende functies. Nu actief als bestuurder bij Hamin als bestuurder bij Hart voor Swaziland en lid van de raad van toezicht bij Go and Tell.

Secretariaat: Adrienne Blomberg vertrok in 1984 naar Thailand waar ze 30 jaar woonde en werkte. Samen met haar man Somsak (2009) was ze een van de medeoprichters van Siam-Care. In 2013 vertrok Adrienne naar Liberia waar ze tijdens de Ebola crisis werkte in de preventie en ondersteuning van Ebola overlevenden. Daarna werkte ze voor verschillende Internationale Organisaties zoals Geneva Global, Luminos Fund en Tearfund in hun SGBV (Sexual and Gender Bases Violence) projecten. In 2020 kwam Adrienne voorgoed terug naar Nederland waar ze nauw betrokken blijft, via het werk van HAMIN, met de organisaties in de verschillende landen. Ze is er van overtuigd dat werken met de zogenaamde ‘grassroots organisaties’ het meest effectief is daar de medewerkers zelf deel van de gemeenschap zijn en blijven wanneer grote organisaties zich terug trekken.

Penningmeester: Ewout Schouten heeft ervaring in diverse bestuursfuncties in onder andere in het VCO (vereniging Christelijk Onderwijs in Harderwijk), ook 12 jaar in de gemeenteraad gezeten van Harderwijk voor het CDA. Ook bij de koren in Harderwijk diverse bestuursfunctie gehad, van secretaris, voorzitter tot technische/geluidsman. Nu ben ik hulp beheerder in het Kerkelijk Centrum de Regenboog waar ook de techniek mijn aandachtspunt is. In de Gereformeerde kerk, nu Protestante Kerk Harderwijk, ook diverse taken vervuld als jeugdouderling en nu ben ik diaken in de wijk de Regenboog. Samen met Michelle Schouten-Klaasse houden we de website van de PGHarderwijk up-to-date en verzorgen wekelijks een nieuwsbrief.

Algemene leden: Frieda van de Vis is een van de eerste medewerkers van de stichting HAMIN wat door haar man Jan, eind jaren 80, opgezet werd. Frieda is nauw betrokken bij het werk van HAMIN door gebed en ondersteuning en probeert anderen te enthousiasmeren om God en onze naasten te dienen door het geloof handen en voeten te geven. 

Renee Kunnen: